Wash the goose carcass thoroughly and dry with paper towels. Remove the tail. Wash vegetables and fruits. Cut the quince and apples into large slices, cutting out the core. Peel the carrots and onions, cut into large pieces along with the leek.
Тщательно помойте тушку гуся, обсушите бумажными полотенцами. Удалите гузку. Вымойте овощи и фрукты. Айву и яблоки порежьте на крупные дольки, вырезая сердцевину. Очистите морковь и репчатый лук, порежьте крупными кусками вместе с луком-пореем.
Rub the goose legs with salt. In a deep container, mix mayonnaise, honey and mustard, add pepper. Using a pastry brush, brush the legs with the marinade. Place them with chopped vegetables and fruits in a baking dish. Add some water.
Натрите гусиные окорочка солью. В глубокой емкости смешайте майонез, мед и горчицу, добавьте перец. Кулинарной кистью смажьте окорочка маринадом. Выложите их с нарезанными овощами и фруктами в форму для выпечки. Добавьте немного воды.
Place the pan in the oven. Bake for 120 minutes at 180 degrees. Every 30 minutes, pour the juice over the legs and turn them over. After 120 minutes, cover the pan with foil and place in the oven for another 30 minutes. After oven, let the meat rest for 10-15 minutes.
Поместите форму в духовку. Запекайте 120 минут при 180 градусах. Каждые 30 минут поливайте окорочка соком и переворачивайте. По истечении 120 минут накройте форму фольгой и поставьте в духовку еще на 30 минут. После духовки дайте мясу отдохнуть 10-15 минут.
Serve the goose on a large platter with baked quince as a side dish.
Подавайте гуся к столу на большом блюде с запеченной айвой на гарнир.