Prepare the necessary products and place them conveniently on the work surface. Peel the bananas. Prepare a baking sheet and toothpicks.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочей поверхности. Бананы очистите от кожуры. Приготовьте противень и зубочистки.
Marinate the bananas. Cut each banana into 5 pieces. Mix honey with soy sauce, add pieces of fruit to the mixture, and place in the refrigerator for 30 minutes. Then remove the bananas from the marinade.
Замаринуйте бананы. Каждый банан разрежьте на 5 кусочков. Мед смешайте с соевым соусом, выложите в смесь кусочки фруктов, отправьте в холодильник на 30 минут. Затем извлеките бананы из маринада.
Bake bananas in bacon. Turn on the oven to 180 degrees, place the rack at a height of no more than 15 cm from the heat source. Cut the bacon slices into two parts, wrap the pickled bananas in them, and secure with toothpicks. Dip the pieces into the marinade, place on a baking sheet, and bake for 8-10 minutes. The bacon should be golden brown.
Запеките бананы в беконе. Включите духовку на 180 градусов, решетку поставьте на высоту не более 15 см от источника нагрева. Ломтики бекона разрежьте на две части, заверните в них маринованные бананы, скрепите зубочистками. Окуните заготовки в маринад, выложите на противень, поставьте запекаться на 8-10 минут. Бекон должен стать румяным.
Place the bacon-wrapped bananas on a serving plate and serve hot or cold.
Бананы в беконе разложите на сервировочной тарелке, подайте к столу в горячем или холодном виде.