Thaw the phyllo dough in the refrigerator. Melt the butter. Preheat the oven to 180 degrees.
Тесто фило разморозьте в холодильнике. Сливочное масло растопите. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the ingredients. Fry almond petals in 1 tbsp. l. butter over medium heat for 1 minute. Grease the first sheet of dough with butter, place the next sheet across, and brush it also with melted butter. Repeat this procedure with the remaining phyllo sheets.
Приготовьте ингредиенты. Лепестки миндаля обжарьте на 1 ст. л. сливочного масла на среднем огне в течение 1 минуты. Первый лист теста смажьте маслом, поперек положите следующий лист, смажьте его тоже растопленным сливочным маслом. Повторите эту процедуру с оставшимися листами фило.
Assemble the base. Place half of the almond flakes in the center of the dough. Spread the brie cheese on all sides with Dijon mustard, sprinkle with herbes de Provence, place in the center and sprinkle with the remaining almonds.
Соберите основу. По центру теста распределите половину лепестков миндаля. Сыр бри промажьте со всех сторон дижонской горчицей, посыпьте прованскими травами, положите в центр и посыпьте оставшимся миндалем.
Prepare phyllo with brie cheese. Wrap the sheets of dough in the form of a capsule, pinch the edges, place the bundle in a baking dish, coat with the remaining oil. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 20 minutes.
Приготовьте фило с сыром бри. Заверните листы теста в виде кубышки, защипните края, положите сверток в форму для запекания, промажьте оставшимся маслом. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 20 минут.
Serve the phyllo with brie cheese, cut into wedges, with a glass of cold white wine.
Подавайте фило с сыром бри, нарезав на дольки, с бокалом холодного белого вина.