Thaw the phyllo dough in the refrigerator. Peel the onions and finely chop them. Wash the chicken eggs. Grate radomer and Adyghe cheese. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare a baking dish smaller than the sheet of dough.
Тесто фило разморозьте в холодильнике. Репчатый лук почистите и мелко покрошите. Куриные яйца помойте. Сыр радомер и адыгейский натрите на терке. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте форму для запекания, меньшую по размеру, чем лист теста.
Prepare the filling. Fry the onions over medium heat in half the sunflower oil for 5 minutes, let the onions cool. Mix grated cheeses with semolina and onions. Divide the filling into 6 parts.
Приготовьте начинку. Репчатый лук обжарьте на среднем огне на половине подсолнечного масла 5 минут, дайте луку остыть. Смешайте натертые сыры с манной крупой и луком. Разделите начинку на 6 частей.
Prepare the pie. Coat each sheet of phyllo with sunflower oil, spread the filling over the surface and carefully roll it into a snail roll. Place the snails in a greased baking dish. Whisk the eggs with the milk and carefully pour into the pies. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes.
Приготовьте пирог. Каждый лист фило промажьте подсолнечным маслом, по поверхности распределите начинку и аккуратно сверните в рулет улиткой. Переложите улитки в форму для запекания, смазанную маслом. Взбейте венчиком яйца с молоком и аккуратно вылейте в пироги. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 30 минут.
Serve the phyllo with radomer cheese, sprinkled with sesame seeds.
Подавайте фило с cыром радомер, посыпав порцию кунжутом.