Melt the butter in the microwave in short bursts for 10-15 seconds. Preheat the oven to 180 degrees. Peel the onion and garlic, chop finely. Cut the ham into small cubes. Grate the Gouda cheese on a fine grater. Rinse the spinach and parsley, dry on a towel and chop with a knife. If necessary, defrost the phyllo dough according to the instructions on the package. Prepare a rimmed baking dish and grease it with a thin layer of butter.
Сливочное масло растопите в микроволновке короткими импульсами по 10-15 секунд. Духовку разогрейте до 180 градусов. Лук и чеснок очистите, мелко нашинкуйте. Ветчину нарежьте мелкими кубиками. Сыр гауда натрите на мелкой терке. Шпинат и петрушку ополосните, высушите на полотенце и измельчите ножом. При необходимости тесто фило разморозьте согласно инструкции на упаковке. Подготовьте форму для запекания с бортиками и смажьте ее тонким слоем сливочного масла.
Make vegetable frying. Heat vegetable oil in a frying pan over moderate heat. Add onion and garlic to the pan and fry for about 5 minutes, stirring constantly. Add spinach and stir, cook until soft, about 3-4 minutes. Then turn off the heat and cool the frying slightly.
Сделайте овощную зажарку. В сковороде разогрейте растительное масло на умеренном огне. Добавьте в сковороду лук и чеснок, обжаривайте приблизительно 5 минут при постоянном помешивании. Выложите шпинат и, размешав, готовьте до мягкости примерно 3-4 минуты. Затем огонь выключите и остудите слегка зажарку.
Mix ingredients for filling. In a bowl, mix ricotta and gouda with raw eggs, add chopped ham, add parsley. Add the fried spinach, salt and pepper to taste and stir the ingredients thoroughly.
Смешайте ингредиенты для начинки. В миске смешайте рикотту и гауду с сырыми яйцами, добавьте нарезанную ветчину, всыпьте петрушку. Выложите зажарку из шпината, посолите, поперчите по вкусу и тщательно размешайте ингредиенты.
Assemble and bake the pizza. Brush each of 8 sheets of phyllo dough with a thin layer of melted butter on one side. Then start stacking them on top of each other. Then cut out a circle of dough layers with a diameter 3-4 cm larger than the baking dish. Then place the dough into a greased pan. After this, distribute the filling and place in the oven at 180 degrees for 12 minutes.
Соберите и испеките пиццу. Каждый из 8 листов теста фило промажьте тонким слоем растопленного масла с одной стороны. Затем начните укладывать их друг на друга. После вырежьте круг из слоев теста диаметром на 3-4 см больше, чем форма для запекания. Затем в смазанную маслом форму выложите тесто. После этого распределите начинку и поставьте в духовку при температуре 180 градусов на 12 минут.
Slice fresh tomatoes into thin slices and garnish the pizza. Serve phyllo pizza immediately after cooking.
Нарежьте свежие помидоры тонкими ломтиками и украсьте пиццу. Подавайте пиццу из теста фило сразу после приготовления.