Peel the garlic.
Чеснок очистите от шелухи.
Cut the bacon into squares and grate the garlic on a fine grater.
Нарежьте бекон квадратами, чеснок натрите на мелкой терке.
Separate the yolk from the white.
Отделите желток от белка.
Boil the spaghetti in salted water until half cooked. After the spaghetti is cooked, drain it in a colander and rinse well.
Отварите спагетти в подсоленной воде до полуготовности. После того как спагетти сварятся, откиньте их на дуршлаг и хорошо промойте.
While the spaghetti is cooking, start dressing the carbonara. Place the bacon in a frying pan heated with vegetable oil and fry it over medium heat for a couple of minutes.
Пока готовятся спагетти, займитесь заправкой карбонары. Выложите бекон в разогретую с растительным маслом сковороду и обжаривайте его на среднем огне в течение пары минут.
Add garlic to the pan and fry the bacon until golden brown.
Добавьте в сковороду чеснок и обжаривайте бекон до появления золотистой корочки.
Add cream to the pan and simmer the meat for two minutes. Then add the spaghetti to the meat, reduce the heat and simmer the contents of the pan for another two minutes.
Добавьте в сковороду сливки и тушите мясо на протяжении двух минут. Затем добавьте к мясу спагетти, убавьте огонь и тушите содержимое сковороды еще две минуты.
Place the yolk in the pan, mix it with the paste and turn off the heat. Leave the spaghetti in the pan for a couple of minutes, then place on a plate and serve.
Выложите в сковороду желток, смешайте его с пастой и выключите огонь. Оставьте спагетти в сковороде на пару минут, а затем выложите на тарелку и подавайте к столу.
Using tongs, place the carbonara on a plate and grate your favorite cheese onto the hot spaghetti. Garnish the dish with basil leaves and pepper to taste.
Выложите карбонару с помощью щипцов на тарелку, на горячие спагетти натрите ваш любимый сыр. Украсьте блюдо листьями базилика и поперчите по вкусу.