Thaw the phyllo in the refrigerator. Melt the butter. Cut both types of cheese into pieces of arbitrary size. Rinse the eggs thoroughly and dry with paper towels. To serve, rinse the basil thoroughly with cold water, dry it, and separate the leaves from the stem. Prepare a mixer or blender and baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees.
Фило разморозьте в холодильнике. Сливочное масло растопите. Оба вида сыра нарежьте кусочками произвольного размера. Яйца тщательно промойте, обсушите бумажными полотенцами. Базилик для подачи тщательно промойте холодной водой, обсушите, отделите листики от стебля. Подготовьте миксер или блендер, противень. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Prepare the filling. Place two types of cheese in a deep bowl. Break two chicken eggs, thoroughly beat the mixture until smooth, using a mixer or immersion blender.
Приготовьте начинку. Два вида сыра переложите в глубокую миску. Разбейте два куриных яйца, тщательно взбейте смесь до однородной массы, используя для этого миксер или погружной блендер.
Assemble the dish. Grease a baking sheet with butter, place two sheets of dough on it, and apply a thin layer of butter. Grease the dough with 2 tbsp. l. filling, distributing it over the entire surface of the phyllo. Repeat until you run out of ingredients.
Соберите блюдо. Противень смажьте сливочным маслом, выложите на него два листа теста, нанесите тонкий слой масла. Смажьте тесто 2 ст. л. начинки, распределяя ее по всей поверхности фило. Повторите действия, пока ингредиенты не закончатся.
Bake the pie. Break the remaining egg into a separate bowl and fill it with milk. Mix thoroughly until smooth. Pour the formed pie evenly with milk and egg mixture. Place the product in the oven for 25-30 minutes at 180 degrees.
Выпеките пирог. В отдельную миску разбейте оставшееся яйцо, залейте его молоком. Тщательно перемешайте до однородности. Сформированный пирог равномерно залейте молочно-яичной. Отправьте изделие в духовку на 25-30 минут при температуре 180 градусов.
Cut the filo pie with sirtaki into portions and decorate with fresh basil leaves.
Пирог из фило с сиртаки разрежьте на порционные кусочки, оформите листиками свежего базилика.