Thaw the phyllo dough. Break the dark chocolate into pieces and melt in a water bath. Preheat the oven to 170 degrees. Cover a baking sheet with parchment.
Тесто фило разморозьте. Горький шоколад разломайте на кусочки и растопите на водяной бане. Разогрейте духовку до 170 градусов. Противень застелите пергаментом.
Prepare the filling. Add tahini to the melted chocolate and stir until smooth. Cool to room temperature. In a separate bowl, mix powdered sugar and cinnamon.
Приготовьте начинку. В растопленный шоколад добавьте тхину и перемешайте до однородной массы. Остудите до комнатной температуры. В миске отдельной смешайте сахарную пудру и корицу.
Form phyllo pancakes with dark chocolate. Stack four sheets of phyllo on top of each other and sprinkle them with the cinnamon and powdered sugar mixture. Apply a layer of chocolate to the top surface. Repeat the procedure with the remaining dough sheets.
Сформуйте блинчики из фило с горьким шоколадом. Четыре листа фило сложите друг на друга, пересыпая их смесью корицы и сахарной пудры. На поверхность верхнего нанесите слой шоколада. Повторите процедуру с оставшимися листами теста.
Bake pancakes. Roll the filled phyllo into a roll, place on a baking sheet, and place in the middle section of the oven for 20 minutes.
Испеките блинчики. Сверните фило с начинкой в рулет, разложите на противне, поставьте в средний отдел духового шкафа на 20 минут.
Place filo pancakes with dark chocolate on a serving plate and decorate with powdered sugar.
Блинчики из фило с горьким шоколадом выложите на сервировочную тарелку, оформите сахарной пудрой.