Thaw the phyllo. Soak the eggs in a 3% soda solution for 10-15 minutes, then rinse. Wash the dill, dry it, leave a few sprigs for serving, finely chop the rest. Melt the butter. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 190 degrees.
Фило разморозьте. Яйца замочите в 3%-ном растворе соды на 10-15 минут, затем промойте. Укроп промойте, просушите, несколько веточек оставьте для подачи, остальные мелко порубите. Сливочное масло растопите. Приготовьте форму для выпечки. Прогрейте духовку до 190 градусов.
Make the filling. Place cottage cheese in a bowl, add dill, 1 egg, salt and pepper, mix everything thoroughly. Beat 1 more egg with sour cream.
Займитесь начинкой. В миску выложите творог, добавьте к нему укроп, 1 яйцо, соль и перец, все тщательно перемешайте. Еще 1 яйцо взбейте со сметаной.
Prepare phyllo with cottage cheese. Brush each sheet of phyllo with butter. Divide the filling into 4 parts. Place 1/4 of the filling on a sheet of phyllo and fold into an envelope. Place the product blanks in a baking dish, pour sour cream. Bake the dish in the oven for 20 minutes.
Приготовьте фило с творогом. Каждый лист фило смажьте сливочным маслом. Начинку поделите на 4 части. На лист фило выложите 1/4 часть начинки, сверните конвертом. Уложите заготовки изделия в форму для выпечки, залейте сметаной. Запеките блюдо в духовке в течение 20 минут.
Place phyllo envelopes with granular cottage cheese on a serving plate and decorate with sprigs of fresh dill.
Конвертики из фило с зернистым творогом выложите на сервировочную тарелку, оформите веточками свежего укропа.