Place the dough and frozen fish from the freezer into the refrigerator in advance. Rinse the fillet, chop into small pieces and season with salt. Wash and finely chop the dill. Prepare a baking dish and parchment. Preheat the oven to 200 degrees.
Заранее выложите тесто и замороженную рыбу из морозильной камеры в холодильник. Ополосните филе, некрупно нарежьте и посолите. Вымойте и мелко порежьте укроп. Приготовьте форму для запекания и пергамент. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Form the crust. Melt the butter in a convenient way and remove the dough. Line a baking pan with parchment and place the first sheet of filo in it. Spread it over the pan, grease with warm oil and cover with the next plate. Repeat the same with 4 subsequent plates.
Сформируйте корж. Растопите сливочное масло удобным способом и достаньте тесто. Форму для запекания застелите пергаментом, положите в нее первый лист фило. Распределите его по форме, смажьте теплым маслом и накройте следующей пластиной. Повторите то же самое с 4 последующими пластинами.
Assemble and bake the pie. Place the fish on the dough. Sprinkle it with fresh dill. Place the sixth sheet of dough on top of the filling and brush it with the remaining oil. Bake the pie in an oven preheated to 200 degrees for 30 minutes.
Соберите и испеките пирог. На тесто выложите рыбу. Присыпьте ее свежим укропом. Поверх начинки выложите шестой лист теста и смажьте его оставшимся маслом. Выпекайте пирог в разогретой до 200 градусов духовке 30 минут.
Toast the sesame seeds in a dry frying pan and garnish the pie with them before serving.
Поджарьте кунжут на сухой сковороде и украсьте им пирог перед подачей.