Before you start cooking, make sure you remember to defrost the phyllo dough. Wash the chicken eggs. Wash the basil and separate the leaves from the branches. Prepare a bowl for the filling and a baking dish. Preheat the oven to 190 degrees.
Перед тем, как начать готовить, убедитесь, что не забыли разморозить тесто фило. Помойте куриные яйца. Базилик помойте и отделите от веточек листики. Подготовьте миску для начинки и форму для выпекания. Разогрейте духовку до 190 градусов.
Prepare the filling. Mix eggs with milk. Then grate the cheese and add it to the mixture. Stir the mixture until smooth. Add oregano and salt to taste. Melt the butter.
Приготовьте начинку. Смешайте яйца с молоком. Затем натрите сыр и введите его в смесь. Перемешайте массу до однородной консистенции. Добавьте орегано и соль по вкусу. Растопите сливочное масло.
Prepare the dough. Take out the first sheet of dough and gently flatten it using a rolling pin. Place it in a mold and coat with butter. Follow the same steps with two more sheets of dough.
Подготовьте тесто. Достаньте первую пластину теста и аккуратно разровняйте ее с помощью скалки. Уложите ее в форму и промажьте сливочным маслом. Выполните те же самые действия еще с двумя пластинами теста.
Start the pie. Spread the cheese filling onto the dough and cover with the remaining 3 sheets. Be sure to brush each layer of the cake with melted butter. Then place the pie in the preheated oven and bake for 30 minutes.
Начините пирог. Выложите сырную начинку на тесто и накройте ее 3 оставшимися листами. Не забудьте промазать каждый слой пирога растопленным маслом. Затем поставьте пирог в разогретую духовку и выпекайте 30 минут.
Before serving, garnish the pie with fresh basil leaves.
Перед подачей украсьте пирог листьями свежего базилика.