Remove the phyllo dough from the freezer in advance. Peel the onion and garlic and grate it. Wash the cilantro to serve. Turn the oven on 180 degrees.
Тесто фило заранее достаньте из морозильной камеры. Лук и чеснок очистите и натрите на терке. Помойте кинзу для подачи. Включите духовку на 180 градусов.
Form rolls with minced meat. Add onion, garlic, 1 tbsp to the minced meat. l. sunflower oil, salt, pepper and mix. Take two sheets of phyllo, grease with oil, distribute the mince evenly on them and roll into a roll. In this way, roll up all the sheets of minced meat.
Сформируйте рулеты с фаршем. Добавьте к фаршу лук, чеснок, 1 ст. л. подсолнечного масла, соль, перец и перемешайте. Возьмите два листа фило, смажьте маслом, распределите на них равномерно фарш и сверните в рулетик. Таким образом сверните все листы с фаршем.
Prepare phyllo with minced veal. Place all the rolls in a baking dish, after greasing it with sunflower oil. Grease the tops of the rolls with sunflower oil as well. Bake the rolls for 40 minutes at 180 degrees.
Приготовьте фило с фаршем из телятины. Сложите все рулетики в форму для запекания, предварительно смазав ее подсолнечным маслом. Сверху рулеты тоже смажьте подсолнечным маслом. Поставьте рулетики запекаться на 40 минут при температуре 180 градусов.
Cut the finished rolls crosswise into 3-4 pieces, garnish with cilantro sprigs and serve with sour cream.
Готовые рулеты разрежьте поперек на 3-4 части, украсьте веточками кинзы и подавайте со сметаной.