Rinse the fish and separate the fillets from the skin.
Промойте рыбу и отделите филе от кожи.
Fry the sliced fish and zucchini along with Provençal herbs, salt and pepper.
Обжарьте нарезанную кусочками рыбу и кабачок вместе с прованскими травами, солью и перцем.
Boil pasta in salted water. If you have chosen durum wheat pasta, you can add a spoonful of olive oil to a pan of water. While the pasta is cooking, prepare the sauce. Add cream to the fried fish and zucchini, mix everything well.
Отварите макароны в подсоленной воде. Если вы выбрали макароны из твердых сортов пшеницы, то в кастрюлю с водой можно добавить ложку оливкового масла. Пока будут вариться макароны, займитесь приготовлением соуса. К обжаренным рыбе с кабачком добавьте сливки, все хорошо перемешайте.
Add pasta to the pan with the cream, fish and zucchini.
Добавьте в сковороду со сливками, рыбой и кабачком макароны.
Pepper the dish before serving, and the delicious pasta is ready.
Поперчите блюдо перед подачей, и вкуснейшая паста готова.
Garnish the pasta with finely grated cheese. It is best to take hard cheese. Also use cherry tomatoes for decoration.
Украсьте пасту мелко натертым сыром. Лучше всего брать сыр твердых сортов. Также для украшения используйте помидорки черри.