Remove the phyllo dough from the freezer in advance to defrost. Grate the cheese. Wash the parsley and dill and chop finely, set aside some of the dill for serving. Mix cream, eggs and salt in a separate bowl. Place fish from jars in a separate bowl and mix with herbs. Melt the butter using a water bath or microwave.
Тесто фило достаньте заранее из морозилки, чтобы оно разморозилось. Сыр натрите на терке. Петрушку и укроп помойте и мелко нарежьте, отложите часть укропа для подачи. Сливки, яйца и соль смешайте в отдельной миске. Выложите рыбу из банок в отдельную миску и смешайте с зеленью. Сливочное масло растопите с помощью водяной бани или микроволновки.
Start shaping the cake. Place 6 sheets of phyllo dough overlapping each other in a rectangular pan, allowing the sheets to overhang, and brush with butter. Place half the fish and half the cheese on top. Soak 4-5 sheets of dough in the cream filling and crumple it like a sheet of paper. Place them on top, covering the layer of fish.
Начните формировать пирог. 6 листов теста фило выложите внахлест в прямоугольную форму, чтобы листы свисали, и смажьте сливочным маслом. Выложите половину рыбы и сверху — половину сыра. 4-5 листов теста смочите в сливочной заливке и скомкайте, как лист бумаги. Выложите их сверху, закрыв слой рыбы.
Prepare a pie with canned fish. Place the remaining fish on the crumpled sheets and top with cheese. Repeat the procedure with the crumpled sheets. Cover the filling with the hanging edges, grease with butter and sprinkle with sesame seeds. Bake for 30-35 minutes at 200 degrees in the oven.
Приготовьте пирог с рыбными консервами. Выложите на смятые листы оставшуюся рыбу и сверху на нее положите сыр. Повторите процедуру из смятых листов. Свисающими краями укройте начинку, смажьте сливочным маслом и посыпьте кунжутом. Запекайте 30-35 минут на 200 градусах в духовке.
Decorate the sliced pie pieces with dill and sour cream and serve with tea.
Украсьте нарезанные кусочки пирога зеленью укропа со сметаной и подавайте к чаю.