Grate the cheese on a fine grater. Melt the butter in the microwave. Grease a baking tray with melted butter or line with baking paper. Break two chicken eggs into a bowl and beat with a fork or whisk. Preheat the oven to 190 degrees.
Сыр натрите на мелкой терке. Сливочное масло растопите в микроволновке. Противень смажьте растопленным сливочным маслом или застелите бумагой для выпечки. Два куриных яйца разбейте в миску и взбейте вилкой или венчиком. Духовку разогрейте до 190 градусов.
Make the sausage filling in the dough. Pour the grated cheese into a bowl and add one chicken egg to it. Mix the ingredients thoroughly and add salt to taste.
Сделайте начинку для сосисок в тесте. Тертый сыр высыпьте в миску и добавьте к нему одно куриное яйцо. Тщательно размешайте ингредиенты и посолите по вкусу.
Prepare the dough. Lay out a clean kitchen towel and place the sheet of dough on it. Grease it with a thin layer of butter. Place another sheet on it and also grease it with oil. Lay 2 more sheets in this manner and then cut the layer into 6 equal parts.
Подготовьте тесто. Расстелите чистое кухонное полотенце и положите на него лист теста. Смажьте его тонким слоем сливочного масла. На него положите еще один лист и также смажьте маслом. Уложите так еще 2 листа и затем разрежьте пласт на 6 равных частей.
Add the filling and bake the sausages. Spread the cheese filling on each part of the dough, place the sausage on the edge and wrap it in a roll. Brush the edges of the dough with beaten eggs, then dip the sausage in the dough completely into the eggs and transfer to a baking sheet, seam side down. Place the baking sheet in a preheated oven for 15 minutes at 190 degrees.
Добавьте начинку и запеките сосиски. На каждую часть теста распределите сырную начинку, положите на край сосиску и заверните в рулет. Края теста смажьте взбитыми яйцами, затем сосиску в тесте полностью окуните в яйца и перенесите на противень швом вниз. Поставьте противень в разогретую духовку на 15 минут при температуре 190 градусов.
Serve the finished sausages in dough immediately after cooking with tomato or cheese sauce.
Готовые сосиски в тесте подавайте сразу после приготовления с томатным или сырным соусом.