Wash the greens, dry them, chop finely. Leave some for serving. Thaw the finished phyllo dough. Wash the salmon fillet, dry with paper towels, cut into two parts. Melt the butter in the microwave. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Вымойте зелень, обсушите, мелко нарежьте. Часть оставьте для подачи. Разморозьте готовое тесто фило. Филе семги вымойте, обсушите бумажными полотенцами, разрежьте на две части. Растопите сливочное масло в микроволновой печи. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the salmon and make the filling. Drizzle a little lemon juice over the salmon pieces. Combine chopped dill with Philadelphia cheese, mix thoroughly until smooth.
Подготовьте семгу и сделайте начинку. Сбрызните нарезанные кусочки семги небольшим количеством лимонного сока. Соедините измельченную зелень укропа с сыром филадельфия, тщательно перемешайте до однородности.
Prepare a hot appetizer. Grease the surface of the phyllo sheet with butter and place a piece of salmon on it, spread Philadelphia cheese and dill on top. Wrap the contents in the dough with an envelope and place on a baking sheet. Apply a thin layer of butter to the top of the product. Place the pan in the oven for 15 minutes.
Приготовьте горячую закуску. Поверхность листа фило смажьте сливочным маслом и выложите на него кусочек семги, поверх распределите сыр филадельфия с укропом. Заверните содержимое в тесто конвертом и выложите на противень. На верх изделия нанесите тонкий слой сливочного масла. Поставьте противень в духовой шкаф на 15 минут.
Sprinkle filo envelopes with lightly salted salmon with chopped dill before serving.
Конверты из фило со слабосоленой семгой перед подачей посыпьте нарезанным укропом.