Thaw the dough first if it is frozen. Cover it with a damp towel, otherwise it will dry out quickly. Melt the butter to brush the dough. Wash the apples, prunes and dry. Cut into medium sized cubes. Prepare a baking tray and preheat the oven at 180 degrees.
Предварительно разморозьте тесто, если оно заморожено. Накройте его влажным полотенцем, иначе оно быстро засохнет. Растопите сливочное масло для смазывания теста. Вымойте яблоки, чернослив и обсушите. Нарежьте среднего размера кубиками. Приготовьте противень для запекания и разогрейте духовку при 180 градусах.
Prepare the filling. Mix chopped apples and prunes in a bowl. Add powdered sugar, cinnamon and mix.
Подготовьте начинку. Нарезанные яблоки и чернослив смешайте в миске. К ним добавьте сахарную пудру, корицу и перемешайте.
Prepare the dough. Place a sheet of baking parchment on a baking sheet and a sheet of dough on top. Be careful with the thin phyllo dough and work quickly. Spread bio-yogurt all over the sheet. Then place the filling on one side of the sheet, leaving a little space around the edges and roll it up. Repeat with the other sheet.
Подготовьте тесто. Выложите на противень лист пергамента для запекания и сверху лист теста. Будьте аккуратны с тонким тестом фило и делайте все быстро. Выложите по всему листу биойогурт. Затем с одной стороны листа поместите начинку, оставив немного места по краям и заверните рулетом. Повторите действия с другим листом.
Bake phyllo dough with fruit. Grease the rolls with butter and place in a preheated oven. Bake at 180 degrees for 15 minutes.
Запеките тесто фило с фруктами. Смажьте рулеты сливочным маслом и поместите в разогретый духовой шкаф. Запекайте при 180 градусах на протяжении 15 минут.
Before serving, dust the fruit filo dessert with powdered sugar.
Перед подачей посыпьте десерт из фило с фруктами сахарной пудрой.