Thaw the phyllo dough in the refrigerator. Wash the egg. Line a baking sheet with parchment paper. Preheat the oven to 190 degrees.
Разморозьте тесто фило в холодильнике. Вымойте яйцо. Застелите противень пергаментной бумагой. Разогрейте духовку до 190 градусов.
Prepare the pie filling. Break an egg into a bowl and add a little milk. Thoroughly stir the mixture with a whisk until it becomes homogeneous. Place sour cream in another plate, add powdered sugar and a little raspberry jam, mix thoroughly.
Приготовьте начинку для пирога. Разбейте в миску яйцо и добавьте немного молока. Тщательно помешайте венчиком массу, чтобы она стала однородной. В другую тарелку выложите сметану, добавьте к ней сахарную пудру и немного малинового джема, тщательно перемешайте.
Make a pie. Place the first sheet of dough on a baking sheet, brush with the egg-milk mixture and fold in half. Next, lay out the next sheet of dough, grease the inside with the egg-milk mixture and the top with sour cream. Spread the next few sheets with raspberry jam, not forgetting to coat the inside of the layer with the egg-milk mixture.
Сделайте пирог. Положите на противень первый лист теста, смажьте яично-молочной смесью и сложите пополам. Далее выложите следующий лист теста, внутри смазывайте яично-молочной смесью и сверху сметанным кремом. Следующие несколько листов смазывайте малиновым джемом, не забывая внутри пласта промазывать яично-молочной смесью.
Bake a pie with raspberry jam. Place the last layer of dough on the pie without folding it in half. Fold the edges under. Brush the top with the egg-milk mixture and sprinkle with poppy seeds. Place the pie in the preheated oven and cook for 30 minutes.
Испеките пирог с малиновым джемом. Последним слоем на пирог выложите пласт теста, не сворачивая его пополам. Края заверните под самый низ. Верх смажьте яично-молочной смесью и посыпьте маком. Поставьте пирог в разогретую духовку и готовьте 30 минут.
To serve, dust the raspberry jam filo pie with powdered sugar.
При подачьте посыпьте пирог из фило с малиновым джемом сахарной пудрой.