Thaw the phyllo dough in the refrigerator. Wash the eggs and salmon fillets. Beat one egg separately. Rinse the greens and dry with a paper towel. Remove the leaves from the basil sprig. Preheat the oven to 190-200 degrees. Grease a baking dish with butter.
Разморозьте тесто фило в холодильнике. Вымойте яйца и филе лосося. Одно яйцо взбейте отдельно. Промойте зелень, обсушите с помощью бумажного полотенца. От веточки базилика отделите листочки. Разогрейте духовку до 190-200 градусов. Форму для запекания смажьте сливочным маслом.
Prepare ingredients for the pie. Mash the cheese with a fork. Finely chop the dill. Add dill and pepper to the cheese and stir. Add two eggs and mix thoroughly. Cut the fish into slices. Melt the butter. Place the dough sheets on the table. Brush them generously with melted butter.
Подготовьте продукты для пирога. Разомните сыр вилкой. Мелко накрошите укроп. Добавьте к сыру укроп и перец, перемешайте. Добавьте два яйца и тщательно перемешайте. Рыбу нарежьте на ломтики. Растопите сливочное масло. Листы теста выложите на стол. Обильно смажьте их растопленным сливочным маслом.
Form and bake the pie. Place the greased sheet of phyllo in a baking dish. Do the same with 4 more sheets. Place the cheese filling on the sheets, fish slices on top of the filling, and add a little salt. Then grease 5 more sheets of dough and place them on top of the filling. Brush the surface of the pie with beaten egg and sprinkle with sesame seeds. Place the pie in the preheated oven for 30-40 minutes.
Сформируйте и испеките пирог. Смазанный лист фило выложите в форму для запекания. Проделайте тоже самое еще с 4 листами. На листы положите начинку с сыром, поверх начинки — ломтики рыбы, немного посолите. Затем смажьте еще 5 листов теста и выкладывайте их поверх начинки. Поверхность пирога смажьте взбитым яйцом и посыпьте кунжутом. Поместите пирог в разогретую духовку на 30-40 минут.
When serving, decorate the pie with basil leaves.
При подаче украсьте пирог листочками базилика.