Wash the meat first.
Мясо предварительно помойте.
Cut the meat into small pieces. Cut the garlic into slices.
Нарежьте на небольшие кусочки мясо. Чеснок нарежьте кружочками.
Add vegetable oil and onion to the multicooker, set the “frying” mode for 5 minutes.
В мультиварку добавьте растительное масло и лук, установите режим «жарка» на 5 минут.
Next, add meat and garlic, set the “frying” mode for another 15 minutes.
Далее добавьте мясо и чеснок, поставьте режим «жарка» еще на 15 минут.
Rinse buckwheat first. Add it to the slow cooker, fill it with water and add salt. Select the “pilaf” mode and press “start”. After 30 minutes, the program will indicate with a sound signal that the dish is ready.
Гречневую крупу предварительно промойте. Добавьте ее в мультиварку, залейте водой и добавьте соль. Выберите режим «плов» и нажмите «старт». Через 30 минут программа сообщит звуковым сигналом, что блюдо готово.