Conveniently place the necessary products on your desktop. Thaw the phyllo in the refrigerator. Grate the cheese on a medium grater. Wash the cilantro, dry and finely chop. Prepare a baking sheet and parchment paper. Preheat the oven to 170 degrees.
Удобно расположите на рабочем столе необходимые продукты. Фило разморозьте в холодильнике. Сыр натрите на средней терке. Кинзу вымойте, обсушите и мелко нарежьте. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Разогрейте духовку до 170 градусов.
Shape the dough into tubes. Place a sheet of dough on a work surface and brush with olive oil. Spread grated cheese and finely chopped herbs evenly over the surface of the phyllo. Carefully roll the dough into a tube. In this way, roll up all the sheets filled with cheese and herbs.
Сформируйте трубочки из теста. На рабочей поверхности уложите лист теста и смажьте оливковым маслом. Равномерно выложите по поверхности фило тертый сыр и мелко нарезанную зелень. Аккуратно сверните тесто в трубочку. Таким образом сверните все листы с начинкой из сыра и зелени.
Prepare the dish. Cover a baking sheet with parchment and carefully transfer all the tubes. Brush them with oil and sprinkle with sesame seeds. Place the baking sheet in the preheated oven for 15 minutes.
Приготовьте блюдо. Противень застелите пергаментом и аккуратно перенесите все трубочки. Смажьте их маслом и посыпьте кунжутом. Противень поставьте в разогретую духовку на 15 минут.
Serve filo tubes with hard cheese with any favorite sauce.
Трубочки из фило с твердым сыром подайте с любым любимым соусом.