Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Thaw the phyllo dough in advance. Prepare a baking sheet and parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Заранее разморозьте тесто фило. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling. Combine cream cheese, grated Parmesan, and egg in a small container and mix well. Transfer the filling into a piping bag.
Приготовьте начинку. Соедините в небольшой емкости сливочный сыр, натертый пармезан, яйцо и хорошо перемешайте. Переложите начинку в кондитерский мешок.
Prepare the cheese rolls. To do this, take a sheet of filo and spread butter on it. Pipe the cheese filling from the piping bag along the long edge. Roll into a tube, cut it in half. Repeat the procedure with all phyllo sheets. Line a baking sheet with parchment paper, grease with oil and place cheese sticks. Place in preheated oven for 15 minutes.
Приготовьте сырные трубочки. Для этого возьмите лист фило и намажьте его маслом. Выдавите из кондитерского мешка сырную начинку вдоль длинного края. Сверните в трубочку, разрежьте ее пополам. Повторите процедуру со всеми листами фило. Застелите противень пергаментной бумагой, смажьте маслом и выложите сырные палочки. Поставьте в разогретую духовку на 15 минут.
Serve filo sticks with cream cheese and pesto.
Подайте палочки из фило со сливочным сыром с соусом песто.