Defrost the dough. Grate the cheese on a medium grater. Rinse the greens under running water, dry on paper towels and chop finely. Line a baking pan with parchment and grease with olive oil. Turn the oven on 180 degrees.
Разморозьте тесто. Натрите сыр на средней терке. Сполосните зелень под проточной водой, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Застелите форму для выпечки пергаментом, смажьте оливковым маслом. Включите духовку на 180 градусов.
Make the pie filling. Salt the chopped herbs, pepper and season with nutmeg. Add grated cheese, break the egg and mix well.
Займитесь начинкой для пирога. Посолите нарезанную зелень, поперчите, приправьте мускатным орехом. Добавьте тертый сыр, разбейте яйцо и хорошо перемешайте.
Bake a pie. Place the first sheet of buttered dough onto the parchment so that it hangs over the sides of the pan. Repeat the procedure with half the dough sheets. Place the filling and distribute it. Set aside one sheet and place the remaining sheets of dough over the filling, also brushing them with oil. Fold in the edges of the pie, creasing them slightly. Also crumple the reserved sheet and place it on the pie. Place the product in the oven for 40 minutes.
Испеките пирог. На пергамент выложите первый лист теста, смазанный маслом, так, чтобы оно свешивалось за бортики формы. Повторите процедуру с половиной листов теста. Выложите начинку и распределите ее. Отложите один лист и уложите на начинку остальные листы теста, также смазывая их маслом. Подверните края пирога, немного сминая их. Отложенный лист также сомните и положите на пирог. Отправьте изделие в духовку на 40 минут.
Cut the filo pie into portions and sprinkle with the remaining herbs.
Пирог из фило разрежьте на порционные кусочки, посыпьте оставшейся зеленью.