Prepare the necessary products and place them conveniently on your desktop. Thaw the phyllo dough. Open the packages of white chocolate and break it into pieces. Mix powdered sugar with cinnamon. Line a baking sheet with parchment. Turn on the oven to 170 degrees.
Подготовьте необходимые продукты, удобно расположите их на рабочем столе. Разморозьте тесто фило. Откройте упаковки с белым шоколадом, разломайте его на кусочки. Сахарную пудру смешайте с корицей. Застелите противень пергаментом. Включите духовку на 170 градусов.
Melt the chocolate in a water bath. To do this, place a large saucepan of water over medium heat and bring to a boil. Then place a smaller container in it and put the chocolate broken into pieces. Reduce heat to low and melt chocolate until smooth. This will take 20-30 minutes. Make sure that the boiling water touches the bottom of the container placed on top. Then cool the chocolate.
Растопите шоколад на водяной бане. Для этого поставьте большую кастрюлю с водой на средний огонь и доведите до кипения. Затем поставьте в нее емкость меньшего размера, положите разломанный на кусочки шоколад. Убавьте огонь до минимума и плавьте шоколад до однородной консистенции. Это займет 20-30 минут. Следите за тем, чтобы кипящая вода касалась дна установленной сверху емкости. Затем остудите шоколад.
Make filo pancakes. Lay out the first sheet of dough, brush it with butter and sprinkle with a mixture of powdered sugar and cinnamon. Do the same with two more sheets. On the third sheet after sprinkling, apply 3 tbsp. l. chocolate and spread them evenly over the crust. Fold the pancake on the sides and roll it into a tube. Make five more of these pancakes, grease them with oil and place in the oven for 15-20 minutes.
Приготовьте блины из фило. Выложите первый лист теста, смажьте его маслом и посыпьте смесью сахарной пудры и корицы. Аналогично поступите еще с двумя листами. На третий лист после посыпки нанесите 3 ст. л. шоколада и равномерно размажьте их по коржу. Сложите блин по бокам и сверните в трубочку. Сделайте еще пять таких блинов, смажьте их маслом и отправьте в духовку на 15-20 минут.
Dust white chocolate phyllo pancakes with powdered sugar and serve with a cup of freshly brewed tea.
Посыпьте блины из фило с белым шоколадом сахарной пудрой и подайте с чашкой ароматного свежезаваренного чая.