Thaw phyllo dough and spinach. Squeeze excess liquid from spinach and finely chop with a knife. Melt the butter. Line the pan with parchment.
Разморозьте тесто фило и шпинат. Отожмите шпинат от лишней жидкости и мелко нарежьте ножом. Растопите сливочное масло. Застелите форму пергаментом.
Prepare the pie filling. Beat the eggs and mash the ricotta. Mix eggs, ricotta and spinach, add salt and pepper.
Приготовьте начинку для пирога. Взбейте яйца, разомните рикотту. Смешайте яйца, рикотту и шпинат, посолите, поперчите.
Prepare the pie. Place sheets of phyllo dough in the pan one at a time, leaving the edges hanging slightly, and brush the surface with melted butter. Place the filling on the last sheet, spread it well and cover the pie with the edges of the dough. Apply a layer of oil again and sprinkle with sesame seeds. Then place the pie in the oven for 35-40 minutes.
Приготовьте пирог. По очереди выложите в форму листы теста фило так, чтобы края немного свисали, смажьте поверхность растопленным маслом. На последний лист выложите начинку, хорошо распределите ее и накройте пирог краями теста. Вновь нанесите слой масла и присыпьте кунжутом. Затем отправьте пирог в духовку на 35-40 минут.
Cut the filo pie with ricotta into portions and decorate with chopped dill.
Пирог из фило с рикоттой разрежьте на порционные кусочки, оформите измельченным укропом.