Recipes / Filo with semi-hard cheese Фило с полутвердым сыром
Crispy and filling, this pie made with soft phyllo dough and semi-firm, creamy Gouda cheese is perfect for lunch. Thanks to the light dough, the baked goods are dietary, and the gouda cheese is healthy. The product contains amino acids (lysine and methionine), vitamins B, A, E, C and D, and has a beneficial effect on the skin, bone tissue, mental abilities and vision.
Хрустящий и сытный пирог из нежного теста фило и полутвердого сыра гауда с кремовым привкусом прекрасно подойдет для обеда. Благодаря лёгкому тесту блюдо выходит диетическим, а гауда — полезным. Продукт содержит аминокислоты (лизин и метионин) и витамины групп В, А, Е, С и D, благоприятно влияет на кожу, костную ткань, умственные способности и зрение.
Steps / Шаги:
Thaw the phyllo dough. Grate the cheese on a medium grater. Line a baking pan with parchment. Turn the oven on 180 degrees.
Разморозьте тесто фило. Натрите сыр на средней терке. Застелите форму для выпечки пергаментом. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling for the dish. Beat the eggs, add the milk and mix well with a whisk.
Приготовьте заливку для блюда. Взбейте яйца, добавьте молоко и хорошо перемешайте венчиком.
Bake a pie. Mix cheese with Italian herbs. Spread the dough evenly onto each sheet, fold the sheet into an accordion shape and place in the baking pan. Pour in the milk-egg filling and place in the middle section of the oven for 40 minutes.
Испеките пирог. Перемешайте сыр с итальянскими травами. Равномерно распределите на каждый лист теста, сложите лист гармошкой и выложите в форму для выпечки. Влейте молочно-яичную заливку и поставьте в средний отдел духового шкафа на 40 минут.
Cut the filo pie with semi-hard cheese into portions and sprinkle with finely chopped cilantro.
Нарежьте пирог из фило с полутвердым сыром на порции и посыпьте мелко рубленной кинзой.