Thaw the phyllo dough. Melt the butter. Cut the processed cheese into small pieces.
Разморозьте тесто фило. Растопите сливочное масло. Нарежьте плавленый сыр небольшими кусочками.
Prepare the breading for the envelopes. Dissolve starch in water, add baking powder. Beat the eggs and pour them into the water. Salt, pepper and season with garlic powder.
Приготовьте панировку для конвертов. Разведите крахмал в воде, добавьте разрыхлитель. Взбейте яйца и влейте их в воду. Посолите, поперчите и приправьте чесночным порошком.
Prepare the envelopes. Grease a sheet of dough with butter, place a few pieces of melted cheese on it and roll it into an envelope. Do the same with the remaining seven sheets of dough. Heat vegetable oil in a frying pan, dip the pieces in breading, place in a frying pan and fry for 3-4 minutes on each side.
Приготовьте конвертики. Смажьте лист теста сливочным маслом, выложите на него несколько кусочков плавленого сыра и сверните конвертиком. Аналогично поступите с остальными семью листами теста. Растительное масло нагрейте на сковороде, обмакните заготовки в панировке, выложите на сковороду и обжаривайте по 3-4 минуты с каждой стороны.
Serve phyllo wrappers with melted cheese with soy sauce.
Конвертики из фило с плавленым сыром подайте с соевым соусом.