Wash the turkey liver, dry it, remove the films and veins, then cut into small pieces. Peel the onion and cut into small cubes. Wash the egg and dry it. Wash the champignons and cut into slices. Grate the cheese on a coarse grater. Wash parsley and tomatoes for serving and dry. Cut the tomatoes into slices. Preheat the oven to 200 degrees. Cover the form with parchment.
Печень индейки промойте, просушите, уберите пленки и жилки, затем нарежьте небольшими кусками. Репчатый лук очистите, нарежьте небольшими кубиками. Яйцо промойте, просушите. Шампиньоны промойте, нарежьте пластинками. Сыр натрите на крупной терке. Петрушку и помидоры для подачи вымойте, просушите. Помидоры нарежьте ломтиками. Духовку разогрейте до 200 градусов. Форму застелите пергаментом.
Prepare the filling. Pour half the volume of oil into a frying pan, heat and fry the turkey liver for 10 minutes. Then add the onion, simmer for 20 minutes until the liver is soft. Add salt 5 minutes before cooking.
Приготовьте начинку. На сковороду вылейте половину объема масла, разогрейте и обжарьте печень индейки в течение 10 минут. Затем добавьте лук, тушите в течение 20 минут до мягкости печени. За 5 минут до готовности посолите.
Bake a pie. Place the phyllo dough on the bottom of the pan, leaving a small space around the edges. Spread the filling onto the filo. Combine the egg and sour cream, mix well, pour the mixture over the pie, add the champignons and sprinkle with cheese. Place the pie in the oven and bake for 40 minutes.
Испеките пирог. Тесто фило выложите на дно формы, оставляя небольшое пространство по краям. На фило распределите начинку. Соедините яйцо и сметану, хорошо перемешайте, залейте пирог смесью, выложите шампиньоны и посыпьте сыром. Поставьте пирог в духовку и выпекайте в течение 40 минут.
Place a portion of the pie on serving plates, garnish with a sprig of parsley, and place tomato slices nearby.
Порцию пирога положите на сервировочные тарелочки, украсьте веточкой петрушки, рядом разложите ломтики помидора.