Thaw the phyllo dough in the refrigerator. Wash the champignons, cut off the stems by 1 cm, and cut into slices. Cut the Beijing cabbage into strips. Grate the cheese on a fine grater. Wash and dry the eggs. To fill, mix cream, eggs and grated cheese. Wash and dry the lettuce leaves. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 200 degrees.
Тесто фило разморозьте в холодильнике. Шампиньоны промойте, срежьте ножки на 1 см, нарежьте ломтиками. Пекинскую капусту нарежьте соломкой. Сыр натрите на мелкой терке. Яйца промойте и просушите. Для заливки смешайте сливки, яйца и тертый сыр. Листья салата промойте и просушите. Приготовьте форму для выпечки. Духовку разогрейте до 200 градусов.
Make the filling. In a frying pan with the addition of 2 tbsp. fry the mushrooms in oil for 10 minutes. Then add the Chinese cabbage, simmer for 10 minutes, season with salt and pepper. Let the filling cool to room temperature.
Сделайте начинку. На сковороде с добавлением 2 ст.л. масла обжарьте шампиньоны в течение 10 минут. Затем выложите пекинскую капусту, тушите в течение 10 минут, приправьте солью и перцем. Дайте начинке остыть до комнатной температуры.
Prepare the pie. Grease the mold with the remaining oil. Line the pan with half of the dough, spreading it over the bottom and edges. Place the filling, cover with the remaining dough, fill with filling and bake for 25 minutes.
Приготовьте пирог. Форму смажьте оставшимся маслом. Выстелите форму половиной теста, распределяя его по дну и краям. Выложите начинку, закройте оставшимся тестом, залейте заливкой и запеките в течение 25 минут.
Line a serving dish with lettuce leaves and place filo pie with Chinese cabbage on a green base.
Сервировочное блюдо застелите листями салата, выложите на зеленую подложку пирог из фило с пекинской капустой.