Melt the butter. Thaw the phyllo dough in the refrigerator. Peel the cabbage from the outer leaves and cut into thin strips. Wash the porcini mushrooms, dry them, remove dirt and damage, cut off the stem by 3 cm, then cut into slices. Peel the onion and chop finely. Grate the cheese on a fine grater. Rinse and dry cherry tomatoes and dill. Prepare a baking sheet and parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Растопите сливочное масло. Тесто фило разморозьте в холодильнике. Капусту очистите от верхних листьев и нарежьте тонкой соломкой. Белые грибы промойте, просушите, очистите от загрязнений и повреждений, срежьте ножку на 3 см, затем нарежьте ломтиками. Репчатый лук очистите и мелко порубите. Сыр натрите на мелкой терке. Томаты черри и укроп промойте и просушите. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling. Pour sunflower oil into a frying pan, heat it up, add mushrooms and simmer for 10 minutes. Then add cabbage, salt, pepper and simmer for another 5 minutes. Remove from heat and cool slightly.
Приготовьте начинку. На сковороду вылейте подсолнечное масло, прогрейте, выложите грибы и потушите в течение 10 минут. Затем добавьте капусту, соль, перец и тушите еще 5 минут. Снимите с огня и слегка остудите.
Prepare the pie. Brush each filo sheet with a small amount of butter and stack them on top of each other. Place the filling, spread over the surface, tuck the edges, lightly moisten with water and sprinkle with sesame seeds. Bake in preheated oven for 30 minutes.
Приготовьте пирог. Нанесите на каждый лист фило небольшое количество сливочного масла и положите их друг на друга. Выложите начинку, распределите по поверхности, подверните края, слегка смочите водой и посыпьте кунжутом. Выпеките в разогретой духовке в течение 30 минут.
Cut the phyllo into portions. Place cherry tomatoes nearby and garnish the roll with a sprig of dill.
Фило нарежьте на порционные куски. Рядом разложите томаты черри, украсьте рулет веточкой укропа.