Thaw the phyllo dough. Clean the white cabbage from dirt and cut into thin strips. Wash and dry the eggs. Then boil 2 hard-boiled eggs, peel and finely chop. Break the remaining egg into a bowl and combine with milk. Wash the dill, dry it and separate the leaves from the stem. Prepare a baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Тесто фило разморозьте. Белокочанную капусту зачистите от загрязнений и нарежьте тонкой соломкой. Яйца промойте и просушите. Затем 2 яйца отварите вкрутую, очистите и мелко нарежьте. Оставшееся яйцо разбейте в миску и соедините с молоком. Укроп промойте, просушите и отделите листья от стебля. Приготовьте форму для выпечки. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. Heat a frying pan, melt 1 tbsp. butter. Add cabbage and fry over medium heat for 15 minutes. Season with salt and pepper. Remove from heat, place in a bowl, cool and add eggs. Stir.
Приготовьте начинку. Разогрейте сковороду, растопите 1 ст.л. сливочного масла. Выложите капусту и обжарьте на среднем огне в течение 15 минут. Посолите и поперчите. Снимите с огня, положите в миску, остудите и добавьте яйца. Перемешайте.
Assemble the filo pie with kale. Place filling on each sheet of phyllo dough and spread evenly. Twist one sheet into a roll and roll it into a snail. Repeat the procedure with all phyllo sheets. Grease the baking dish with the remaining oil and place the prepared pieces tightly.
Соберите пирог из фило с капустой. На каждый лист теста фило выложите начинку и распределите ее равномерно. Закрутите один лист рулетом и сверните в улитку. Повторите процедуру со всеми листами фило. Форму для выпечки смажьте оставшимся маслом, плотно уложите подготовленные заготовки.
Bake a pie. Fill the pie with the milk-egg mixture. Place in preheated oven and bake for 30 minutes. Remove the finished cake from the oven, lightly sprinkle with water, then cover with a towel. Leave for 15 minutes. This will make the dough softer.
Испеките пирог. Пирог залейте молочно-яичной смесью. Поставьте в разогретую духовку и выпекайте в течение 30 минут. Готовый пирог извлеките из духовки, слегка сбрызните водой, затем накройте полотенцем. Оставьте на 15 минут. Так тесто будет мягче.
Place a serving of filo pie with white cabbage on a dessert plate and garnish with a sprig of fresh dill.
Порцию пирога из фило с белокочанной капустой выложите на десертную тарелку и украсьте веточкой свежего укропа.