Thaw the phyllo dough and divide it into 2 equal batches. Cut the Gouda cheese into approximately 0.3 cm cubes. Wash and dry the eggs. Wash the basil, dry it and separate the leaves from the stem. Preheat the oven to 180 degrees. Grease the mold with sunflower oil.
Тесто фило разморозьте, распределите на 2 равные партии. Сыр гауда нарежьте кубиками приблизительно по 0,3 см. Яйца промойте и просушите. Базилик промойте, просушите и отделите листья от стебля. Разогрейте духовку до 180 градусов. Форму смажьте подсолнечным маслом.
Prepare the filling. Place ricotta cheese in a bowl, combine it with herbs, mix and break the eggs, pour in the milk, mix thoroughly again.
Приготовьте начинку. В миску выложите сыр рикотта, соедините его с травами, перемешайте и разбейте яйца, влейте молоко, еще раз тщательно перемешайте.
Bake the pie. Place 5 sheets of phyllo in the pan and spread the cheese filling evenly. Cover with remaining sheets of phyllo. Sprinkle grated cheese on top and bake in the oven for 40 minutes.
Запеките пирог. В форму выложите 5 листов фило, равномерно распределите сырную начинку. Закройте оставшимися листами фило. Сверху посыпьте тертым сыром и запеките в духовке в течение 40 минут.
Place the finished pie on a round plate, cut off one piece and push it forward. Garnish the pastries with basil leaves.
Готовый пирог выложите на круглую тарелку, отрежьте один кусочек и выдвиньте его вперед. Украсьте выпечку листьями базилика.