Pre-defrost the dough, cover with a damp towel. Remove the packaging from the chocolate and break it into pieces. Melt the butter in the microwave. Prepare a baking sheet and preheat the oven to 180 degrees.
Предварительно разморозьте тесто, накройте влажным полотенцем. Снимите упаковку с шоколада, поломайте его на кусочки. Растопите сливочное масло в микроволновой печи. Подготовьте противень и разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the filling. Melt the chocolate in a water bath until liquid. Remove from heat and cool to room temperature. In a separate bowl, mix powdered sugar and cinnamon.
Подготовьте начинку. Растопите шоколад на водяной бане до жидкого состояния. Снимите с огня и остудите до комнатной температуры. В отдельной миске смешайте сахарную пудру и корицу.
Prepare the dough. Apply a thin layer of butter to a sheet of phyllo. Sprinkle a mixture of powder and cinnamon on top. Place a new sheet on top and repeat. Do the same with the third sheet.
Подговьте тесто. На лист фило нанесите тонкий слой сливочного масла. Сверху посыпьте смесью из пудры и корицы. Положите сверху новый лист, повторите действия. Так же поступите с третим листом.
Prepare the straws. Place 3 tbsp on top of the third sheet. l. chocolate and spread evenly over the entire sheet. Fold the edges into the center and form a tube. Repeat the procedure with the remaining sheets and place them on a baking sheet. Grease with a small amount of oil. Place in the oven for 15 minutes.
Приготовьте трубочки. Сверху на третий лист выложите 3 ст. л. шоколада и равномерно размажьте по всему листу. Заверните края в центр, сформируйте трубочку. Повторите процедуру с оставшимися листами и выложите их на противень. Смажьте небольшим количеством масла. Поставьте в духовой шкаф на 15 минут.
Before serving, dust the milk chocolate phyllo tubes with powdered sugar.
Перед подачей трубочки из фило с молочным шоколадом присыпьте сахарной пудрой.