Pre-defrost the phyllo dough, cover with a damp towel. Wash off excess spices from pickled mushrooms, dry, and chop finely. Wash the potatoes, peel them, boil until tender, cool, and cut into small cubes. Melt the butter in the microwave. Prepare a baking sheet and preheat the oven at 180 degrees.
Предварительно разморозьте тесто фило, накройте влажным полотенцем. Смойте с маринованных грибов лишние специи, обсушите, мелко нарежьте. Картофель вымойте, почистите, отварите до готовности, остудите, нарежьте небольшими кубиками. Растопите сливочное масло в микроволновой печи. Подготовьте противень и разогрейте духовку при 180 градусах.
Prepare the filling. Combine mushrooms and potatoes, add pesto sauce, salt to taste, stir.
Подготовьте начинку. Соедините грибы и картофель, добавьте соус песто, посолите по вкусу, перемешайте.
Prepare filo pies. Place a sheet of phyllo dough on the table and brush it with butter. Place the potato and mushroom mixture on top. Wrap the contents in an envelope and place on a baking sheet. Apply a small amount of melted butter to the top of the piece. Repeat the procedure with the remaining sheets, place the baking sheet in the middle section of the oven for 15 minutes.
Приготовьте пирожки с фило. На столе разложите лист теста фило и смажьте его сливочным маслом. Поверх выложите смесь из картофеля и грибов. Заверните содержимое конвертом и выложите на противень. Нанесите на верх изделия небольшое количество растопленного масла. Повторите процедуру с оставшимися листами, поставьте противень в средний отдел духового шкафа на 15 минут.
Line a wide, flat serving dish with lettuce leaves. Top filo pies with marinated mushrooms. Serve warm.
Широкое плоское сервировочное блюдо застелите листьями салата. Выложите пироги из фило с маринованными грибами. Подайте к столу теплыми.