Pre-wash the chicken legs and greens and dry. Peel the onion and chop it into small pieces. Thaw phyllo dough and mushrooms if frozen. Cut the mushrooms into slices. Finely chop the parsley and leave a sprig for serving. Prepare a springform pan with a diameter of 18-20 cm and food foil. Preheat the oven at 180 degrees.
Предварительно вымойте куриный окорочек и зелень, обсушите. Очистите лук, нарежьте некрупно. Разморозьте тесто фило и шампиньоны, если они в замороженном виде. Грибы нарежьте пластинами. Петрушку мелко нарежьте, оставьте веточку для подачи. Приготовьте разъемную форму диаметром 18-20 см и пищевую фольгу. Разогрейте духовку при 180 градусах.
Prepare the chicken legs. Place the legs in boiling water, add salt and cook for about an hour until the meat begins to separate from the bone. Then remove the meat from the bone and separate the fat. Finely chop.
Подготовьте куриные окорочка. Опустите в кипящую воду окорочка, посолите и варите около часа, пока мясо не начнет отделяться от кости. Затем снимите мясо с кости, отделите жир. Мелко нарежьте.
Prepare the mushrooms. While the chicken leg is cooking, make the mushroom filling. Heat a frying pan with sunflower oil. Fry the onion until golden brown. Then add thawed or fresh mushrooms and fry for 5-7 minutes over medium heat, stirring. Season with salt and pepper. Add parsley and stir. Remove from heat.
Приготовьте грибы. Пока варится куриный окорочок, займитесь грибной начинкой. Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Обжарьте лук до появления золотистого цвета. Затем добавьте размороженные или свежие грибы и обжаривайте 5-7 минут на среднем огне, помешивая. Посолите и поперчите. Добавьте зелень петрушки и перемешайте. Снимите с огня.
Prepare the dough. Grease the pan with melted butter and lay out 10 sheets of phyllo dough overlapping each other, carefully distributing them along the bottom and sides, leaving small corners hanging over and brushing the layers with butter. Wrap the bottom of the pan with several layers of foil.
Подготовьте тесто. Форму смажьте растопленным маслом и выложите внахлест 10 листов теста фило, аккуратно распределяя их по дну и стенкам, оставляя свисать небольшие уголки и смазывая слои маслом. Низ формы оберните несколькими слоями фольги.
Bake phyllo with ham and mushrooms. Mix cooked and chopped meat with mushroom filling. Place the meat and mushrooms on the dough, cover with the remaining sheets of dough. Place the hanging corners beautifully on the surface and grease with butter. Bake the pie for 45 minutes at 180 degrees. Remove from pan after 15-20 minutes when the cake has cooled slightly.
Запеките фило с окорочком и грибами. Смешайте приготовленное и порезанное мясо с начинкой из грибов. На тесто выложите мясо с грибами, накройте оставшимися листами теста. Красиво уложите по поверхности свисающие уголки и смажьте сливочным маслом. Выпекайте пирог 45 минут при 180 градусах. Извлеките из формы через 15-20 минут, когда выпечка немного остынет.
Garnish the filo pie with chicken leg with a sprig of fresh parsley before serving.
Пирог из фило с куриным окорочком перед подачей украсьте веточкой свежей петрушки.