Pre-wash the chicken liver, cherry tomatoes, peppers and herbs and dry. Cut the cherry in half. Chop the pepper into strips. Peel the onion and cut into medium-sized cubes. Thaw phyllo dough, liver and mushrooms if frozen. Cut the champignons into slices. Finely chop the parsley and leave a sprig for serving. Prepare a baking sheet. Preheat the oven at 180 degrees.
Предварительно вымойте куриную печень, помидоры черри, перец и зелень и обсушите. Черри разрежьте пополам. Перец нашинкуйте соломкой. Очистите лук от шелухи, нарежьте кубиками среднего размера. Разморозьте тесто фило, печень и шампиньоны, если они в замороженном виде. Шмапиньоны нарежьте слайсами. Петрушку мелко порежьте, оставьте веточку для подачи. Приготовьте противень. Разогрейте духовку при 180 градусах.
Prepare the filling. Heat sunflower or olive oil in a frying pan. Dredge chicken livers in flour and fry on both sides for 2 minutes. Add champignons, onions and peppers to the liver, fry for 5-7 minutes, stirring constantly. Salt and pepper the mixture. Then add tomatoes and fresh herbs, stir. Remove from heat.
Приготовьте начинку. Разогрейте на сковороде подсолнечное или оливковое масло. Обваляйте в муке куриную печень и обжарьте с обеих сторон по 2 минуты. Добавьте к печени шампиньоны, репчатый лук и перец, обжаривайте 5-7 минут, постоянно помешивая. Посолите и поперчите смесь. Затем добавьте помидоры и свежую зелень, перемешайте. Снимите с огня.
Bake phyllo with chicken giblets. Melt the butter in the microwave. Place a sheet of phyllo on a work surface and brush it with butter. Distribute the prepared filling of chicken liver, mushrooms and vegetables. Wrap in an envelope and place on a baking sheet. Brush the top with butter. Repeat the procedure with the remaining sheets. Bake for 15 minutes at 180 degrees.
Запеките фило с куриными потрохами. Растопите сливочное масло в микроволновой печи. На рабочую поверхность положите лист фило, смажьте его сливочным маслом. Распределите приготовленную начинку из куриной печени, шампиньонов и овощей. Заверните конвертом и выложите на противень. Смажьте сверху сливочным маслом. Повторите процедуру с оставшимися листами. Запеките в течение 15 минут при 180 градусах.
Place filo pies with chicken giblets on a wide flat dish and garnish with a sprig of fresh parsley.
Пироги из фило с куриными потрохами выложите на широкое плоское блюдо, украсьте веточкой свежей петрушки.