Thaw the phyllo dough and chicken legs in advance. Wash the chicken legs and cut off large cartilages. Rub with salt and pepper. Wash the tomatoes, dry and finely chop. Grate the cheese. Break the egg and separate the white from the yolk. Beat the yolk with a fork. To serve, wash the green onions and dry them on paper towels. Prepare a baking sheet, a baking bag or thick thread. Preheat the oven to 180 degrees.
Тесто фило и куриные ножки заранее разморозьте. Куриные ножки промойте и срежьте крупные хрящи. Натрите солью и перцем. Помидоры вымойте, обсушите и мелко нарежьте. Сыр натрите на терке. Яйцо разбейте и отделите белок от желтка. Взбейте желток вилкой. Зеленый лук для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте противень, ленту из рукава для запекания или плотную нить. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the chicken legs. Pour oil into a hot frying pan and place chicken legs. Fry until golden brown for 15 minutes.
Приготовьте куриные ножки. На раскаленную сковороду вылейте масло и выложите куриные ножки. Обжарьте до золотистого цвета в течение 15 минут.
Prepare the legs in phyllo dough. Cut the dough into 4 squares. Place about 1 tbsp in each. tomatoes and cheese. Stand the chicken leg upright. Gather the edges of the phyllo sheet around and tie at the top with thread. Grease with yolk. Place the pieces on a baking sheet and bake for 25-30 minutes.
Приготовьте ножки в тесте фило. Тесто разрежьте на 4 квадрата. В каждый положите, около 1 ст.л. помидоров и сыра. Поставьте вертикально куриную ножку. Соберите края листа фило вокруг, завяжите на верхушке ниткой. Смажьте желтком. Разложите заготовки на противне, запекайте 25-30 минут.
Before serving, wrap the top of the phyllo bag of chicken legs with green onion feathers.
Перед подачей обмотайте верхушку мешочка из фило с куриными ножками перьями зеленого лука.