Take out the chicken wings and phyllo dough and defrost them in advance. Rinse the chicken wings under running water and cut along the elbow joint. Leave only the shoulder part of the wing. Beat the egg with a fork in a separate bowl. Prepare a baking sheet and parchment paper. Turn the oven on 180 degrees.
Куриные крылышки и тесто фило достаньте заранее разморозьте. Куриные крылышки промойте под проточной водой и надрежьте по локтевому суставу. Оставьте только плечевую часть крыла. Яйцо взбейте вилкой в отдельной миске. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Включите духовку на 180 градусов.
Marinate the chicken wings. To do this, prepare a fragrant mixture of dried vegetables, turmeric, ground paprika and dried garlic. Pour in vegetable oil, lay out the wings, stir, put in the refrigerator for 1 hour.
Замаринуйте куриные крылья. Для этого приготовьте ароматную смесь из сушеных овощей, куркумы, молотой паприки и сушеного чеснока. Влейте растительное масло, выложите крылья, перемешайте, уберите в холодильник на 1 час.
Prepare the wings in phyllo dough. Cut the phyllo dough into long strips 2-3 cm wide. Remove the wings from the refrigerator and wrap each one overlapping strip. Place on a baking sheet lined with parchment paper and brush with beaten egg. Place in the oven for 30-40 minutes until golden brown.
Приготовьте крылышки в тесте фило. Тесто фило нарежьте на длинные полоски шириной 2-3 см. Достаньте крылышки из холодильника и обмотайте каждое одной полоской внахлест. Выложите на противень, застеленный пергаментной бумагой, смажьте взбитым яйцом. Поставьте в духовку на 30-40 минут до образования румяной корочки.
Place the chicken wings in phyllo dough on a serving plate and sprinkle with sesame seeds.
Куриные крылышки в тесте фило выложите на сервировочную тарелку, присыпьте кунжутом.