Remove the phyllo dough from the freezer in advance to defrost. Grate the cheese. To serve, wash and dry the arugula.
Тесто фило заранее достаньте из морозилки, чтобы оно разморозилось. Сыр натрите на терке. Рукколу для подачи вымойте и обсушите.
Prepare the filo filling. Place a sheet of phyllo on a plate. Place ham, cheese and break 1 egg in the middle. Salt and season with pepper. Fold all the edges in to create an envelope. Repeat the same process with the second sheet of phyllo.
Приготовьте начинку для фило. Лист фило положите на тарелку. В середину выложите ветчину, сыр и разбейте 1 яйцо. Посолите, приправьте перцем. Заверните все края, чтобы получился конверт. Повторите аналогичный процесс со вторым листом фило.
Prepare envelopes with phyllo. Pour oil into a hot frying pan and place the envelopes, fry for 7-10 minutes on each side over medium heat until golden brown.
Приготовьте конвертики с фило. На раскаленную сковороду вылейте масло и выложите конвертики, жарьте в течение 7-10 минут с каждой стороны на среднем огне до появления золотистой корочки.
Before serving, decorate phyllo envelopes with chicken eggs with arugula leaves.
Конвертики из фило с куриным яйцом перед подачей оформите листиками рукколы.