Thaw the phyllo dough in advance. Wash the chicken fillet, dry with paper towels, cut into cubes, pour in soy sauce. Wash the dill, dry it, chop it. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Тесто фило заранее разморозьте. Куриное филе вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте кубиками, залейте соевым соусом. Укроп вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling. Pour 1 tbsp into a hot frying pan. l. olive oil. Add chicken fillet pieces and fry for 7-10 minutes until cooked through. Cool and mix with herbs.
Приготовьте начинку. На раскаленную сковороду налейте 1 ст. л. оливкового масла. Выложите кусочки куриного филе и жарьте в течение 7-10 минут до готовности. Остудите и смешайте с зеленью.
Prepare the pies. Cut the phyllo dough into strips with large scissors and brush with olive oil. Place 1 tbsp closer to the short edge. filling, leaving hem allowance on the side. Fold into an envelope to the middle, fold in the side edges. Grease the pieces with oil and place on a baking sheet. Bake the pies in the oven for 30 minutes.
Приготовьте пирожки. Разрежьте тесто фило большими ножницами на полосы, смажьте оливковым маслом. Ближе к короткому краю выложите 1 ст.л. начинки, оставляя сбоку припуски на подгиб. Сверните в конверт до середины, заверните боковые края. Заготовки смажьте маслом и выложите на противень. Выпекайте пирожки в духовке в течение 30 минут.
Serve Chicken Filo Pies as an accompaniment to hot chicken broth.
Пирожки из фило с куриным филе подайте в качестве дополнения к горячему куриному бульону.