Thaw phyllo and chicken thighs in advance. Peel the onion and chop finely. Wash the carrots, peel and grate. Remove the bones from the chicken thighs and grind the flesh through a meat grinder. Peel the garlic and pass through a press. To serve, wash the lettuce leaves and dry them on paper towels. Prepare a baking sheet. Turn on the oven to 200 degrees.
Фило и куриные бедра заранее разморозьте. Лук очистите и мелко нарежьте. Морковь вымойте, очистите и натрите на терке. У куриных бедер вырежьте кости, мякоть прокрутите через мясорубку. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Листья салата для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Приготовьте противень. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the filling. Add 1 tbsp to a hot frying pan. l. sunflower oil and add onions. Fry over medium heat for 4-5 minutes. Then add carrots and fry for another 3-5 minutes. Add the minced meat and fry for 10 minutes, stirring. Add garlic, salt and pepper, stir, remove from heat.
Приготовьте начинку. На раскаленную сковороду добавьте 1 ст. л. подсолнечного масла и выложите лук. Жарьте на среднем огне 4-5 минут. Затем добавьте морковь и жарьте еще 3-5 минут. Положите фарш и жарьте 10 минут, помешивая. Добавьте чеснок, посолите, поперчите, перемешайте, снимите с огня.
Prepare envelopes from phyllo dough. Cut the phyllo dough crosswise into ribbons 10 cm wide. Take one ribbon, brush with sunflower oil, cover with another ribbon, place 1 tbsp. l. fillings and wrap in an envelope. Grease the envelopes with oil, place on a baking sheet and place in the oven for 10-20 minutes until golden brown.
Приготовьте конвертики из теста фило. Тесто фило разрежьте поперек на ленты шириной 10 см. Возьмите одну ленту, смажьте подсолнечным маслом, накройте еще одной лентой, выложите 1 ст. л. начинки и заверните конвертом. Конвертики смажьте маслом, разложите на противне и отправьте в духовку на 10-20 минут до румяной корочки.
Cover a wide flat plate with lettuce leaves and place phyllo envelopes with chicken thigh on them.
Широкую плоскую тарелку застелите листьями салата, выложите на них конвертики из фило с куриным бедром.