Thaw the phyllo dough first. To do this, place the packaging on the top shelf of the refrigerator for at least 12 hours. Rinse the chicken breast with water, dry and finely chop. Wash the greens, dry on paper towels, and chop. Leave a small amount for serving. Melt the butter. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Предварительно разморозьте тесто фило. Для этого переложите упаковку на верхнюю полку холодильника не менее, чем на 12 часов. Куриную грудку промойте водой, обсушите и мелко нарежьте. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите. Небольшое количество оставьте для подачи. Сливочное масло растопите. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling. Add seasoning, salt, pepper to the chopped chicken breast and stir. Heat a frying pan greased with sunflower oil and fry the meat until done, about 10-12 minutes. Add chopped herbs, garlic, stir, let cool.
Подготовьте начинку. К нарезанной куриной грудке добавьте приправу, соль, перец и перемешайте. Раскалите сковороду, смазанную подсолнечным маслом, обжарьте мясо до готовности приблизительно 10-12 минут. Добавьте измельченную зелень, чеснок, перемешайте, дайте остыть.
While the filling is cooling, prepare the dough. Cut the phyllo sheets into rectangles without separating them. Divide into parts of 2-3 sheets each, apply melted butter to the surface.
Пока начинка остывает, подготовьте тесто. Разрежьте листы фило на прямоугольники, не разделяя их между собой. Разделите на части по 2-3 листа в каждой, нанесите на поверхность растопленное сливочное масло.
Form mini rolls and bake them. Place approximately 1 tbsp onto the butter strips of dough. l. filling, leaving space at the edges for folding. Wrap the rolls, tucking the dough in at the sides. Sprinkle sesame seeds on top, place on a baking sheet, brush with a little oil, and place in the oven for 15-20 minutes.
Сформируйте мини-роллы и запеките их. На масляные полосы теста выложите приблизительно по 1 ст. л. начинки, оставляя по краям пространство на подгиб. Заверните рулетики, подогнув тесто по бокам. Сверху посыпьте кунжутом, выложите на противень, смажьте небольшим количеством масла, поставьте в духовку на 15-20 минут.
Serve filo mini rolls with chicken with sour cream and herbs. For convenience, place the sour cream in a separate bowl. These products will not only decorate the dish, but also enhance its aroma.
Мини-роллы из фило с курицей подайте со сметаной и зеленью. Для удобства положите сметану в отдельную креманку. Эти продукты не только украсят блюдо, но и усилят его аромат.