Thaw phyllo dough and porcini mushrooms. Then rinse the mushrooms thoroughly with water, setting aside a few of the prettiest specimens. Peel the onion and chop finely. Wash the greens for serving and dry on paper towels. Melt the butter. Prepare a baking sheet. Turn the oven on 180 degrees.
Разморозьте тесто фило и белые грибы. Затем грибы тщательно промойте водой, несколько самых симпатичных экземпляров отложите. Лук очистите от шелухи, мелко нарежьте. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Сливочное масло растопите. Приготовьте противень. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the filling. Heat a frying pan by generously greasing it with butter. Add onion and porcini mushrooms, fry for 20-25 minutes. A few minutes before it's ready, add salt and pepper to the filling. Add cream cheese and stir.
Приготовьте начинку. Разогрейте сковороду, обильно смазав сливочным маслом. Выложите лук и белые грибы, обжарьте 20-25 минут. За несколько минут до готовности посолите и поперчите начинку. Добавьте творожный сыр и перемешайте.
Prepare the dough. Open the package of phyllo dough, having prepared a damp towel in advance. Using large scissors, cut the sheets into strips of approximately 30x15 cm, without separating the sheets from each other. Divide the dough into stacks so that each stack contains two or three sheets. Brush each three-layer strip of dough generously with melted butter.
Подготовьте тесто. Вскройте упаковку теста фило, заранее подготовив влажное полотенце. Большими ножницами разрежьте листы на полосы приблизительно 30х15 см, не отделяя листы друг от друга. Распределите тесто по стопкам так, чтобы в каждой было по два-три листа. Каждую трехслойную полоску теста обильно смажьте растопленным сливочным маслом.
Form into rolls. Distribute the mushroom and cream cheese filling among the strips of dough. Wrap the rolls, folding the dough on the sides so that the filling is completely inside. Place them on a baking sheet, lightly brushing the top with oil. Place in the oven for 20-25 minutes.
Сформируйте рулеты. Начинку из грибов с творожным сыром распределите по полоскам теста. Заверните рулетики, подогнув тесто по бокам так, чтобы начинка полностью оказалась внутри. Положите их на противень, слегка смазав маслом сверху. Поставьте в духовку на 20-25 минут.
Garnish the phyllo rolls with the mushrooms that were set aside earlier. Place a sprig of fresh herbs on the plates, and place a bowl of sour cream next to it.
Украсьте рулетики из фило грибами, которые были отложены ранее. Положите на тарелки по веточке свежей зелени, а рядом поставьте креманку со сметаной.