Thaw the phyllo and shrimp in advance. Peel the onion and cut into small cubes. Wash the tomato, parsley and cilantro, dry with paper towels, and chop. Melt the butter in a microwave oven or in a water bath. To serve, dry the sesame seeds in a dry frying pan. Prepare a baking sheet and parchment. Preheat the oven to 190 degrees.
Фило и креветки заранее разморозьте. Репчатый лук очистите, нарежьте маленькими кубиками. Помидор, петрушку и кинзу вымойте, обсушите бумажными полотенцами, измельчите. Сливочное масло растопите в микроволновой печи или на водяной бане. Кунжут для подачи подсушите на сухой сковороде. Подготовьте противень и пергамент. Разогрейте духовку до 190 градусов.
Prepare the shrimp. Heat olive oil in a saucepan, add dried garlic and defrosted shrimp, fry over medium heat for 2 minutes. As soon as you smell a pleasant aroma, remove the shrimp from the pan. Be careful not to let the oil boil over.
Подготовьте креветки. В сотейнике разогрейте оливковое масло, добавьте в него сушеный чеснок и размороженные креветки, обжарьте на среднем огне в течение 2 минут. Как только почувствуете приятный аромат, достаньте креветки из сотейника. Следите за тем, чтобы масло не выкипело.
Prepare the filling for the tubes. Add onions, tomatoes, parsley and cilantro to the oil used to fry the shrimp. Add paprika, pepper and salt. Cook over medium heat for 5 minutes. Turn off the stove and add the shrimp and breadcrumbs to the pan. Mix the filling well.
Приготовьте начинку для трубочек. Выложите лук, помидоры, петрушку и кинзу в масло, на котором жарили креветки. Добавьте паприку, перец и соль. Готовьте на среднем огне 5 минут. Выключите плиту, добавьте в сотейник креветки и панировочные сухари. Хорошо перемешайте начинку.
Prepare the dough. Sprinkle the surface on which you will be rolling out the phyllo sheets with cornstarch. Take out the first plate, roll it out and brush with melted butter. Cover the first sheet of dough with the second one and grease the sheets again.
Подготовьте тесто. Присыпьте поверхность, на которой будете раскатывать пластины фило, кукурузным крахмалом. Достаньте первую пластину, раскатайте ее и смажьте растопленным сливочным маслом. Накройте первый лист теста вторым и снова смажьте пластины.
Stuff the tubes and bake them. Cut the dough into 6 squares, place 1 tbsp at the bottom of each. l. fillings. Roll the dough into tubes. Follow the same procedure with the remaining dough and filling. Cover a baking sheet with parchment and place the finished tubes on it. Place in the middle section of the oven for 15 minutes.
Начините трубочки и запеките их. Разрежьте тесто на 6 квадратов, выложите в нижнюю часть каждого по 1 ст. л. начинки. Скатайте тесто в трубочки. Проделайте аналогичную процедуру с оставшимся тестом и начинкой. Застелите противень пергаментом и выложите на него готовые трубочки. Отправьте в средний отдел духового шкафа на 15 минут.
Before serving, decorate filo tubes with king prawns with sesame seeds.
Трубочки из фило с королевскими креветками перед подачей оформите кунжутом.