The next night, remove the phyllo dough from the freezer and place it on the bottom shelf of the refrigerator to defrost. Melt the butter in a microwave oven or in a water bath. To serve, wash the strawberries and kiwi and pat dry with paper towels. Peel the kiwi. Cut the fruit into slices. Prepare a baking sheet, parchment paper and mixer. Preheat the oven to 180 degrees.
С вечера достаньте тесто фило из морозилки и положите на нижнюю полку холодильника для разморозки. Сливочное масло растопите в микроволновой печи или на водяной бане. Клубнику и киви для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Киви почистите. Нарежьте фрукты дольками. Подготовьте противень, пергамент и миксер. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Remove 3 sheets of phyllo from the package and cut each into 6 equal rectangles. Cover a baking sheet with parchment and place the pieces on it. Brush with melted butter, sprinkle with powdered sugar and coconut. Cover each rectangle with the next layer of dough and repeat the same procedure. Place the pan in the oven, bake for 5 minutes.
Достаньте 3 листа фило из упаковки и разрежьте каждый из них на 6 одинаковых прямоугольников. Застелите противень пергаментом и выложите на него заготовки. Смажьте растопленным маслом, посыпьте сахарной пудрой и кокосовой стружкой. Накройте каждый прямоугольник следующим слоем теста, повторите аналогичную процедуру. Поставьте противень в духовку, выпекайте в течение 5 минут.
Prepare the cream. In one saucepan, bring cow's milk and coconut milk to a boil. Separate the yolks from the eggs and beat them until smooth with starch and sugar. While continuing to whisk, pour the hot milk into the bowl. Bring the mixture until smooth, then put on low heat and simmer for 8-10 minutes, stirring continuously. Remove the cream from the stove and cool.
Приготовьте крем. В одно сотейнике доведите до кипения коровье и кокосовое молоко. Отделите от яиц желтки и взбейте их до однородной массы с крахмалом и сахаром. Продолжая взбивать, влейте в миску горячее молоко. Доведите смесь до однородного состояния, затем поставьте на маленький огонь и уваривайте в течение 8-10 минут, непрерывно помешивая. Снимите крем с плиты и остудите.
Spread the cream onto the crispy dough and decorate the filo and coconut puffs with slices of fresh strawberries and kiwi.
На хрустящее тесто выложите крем, украсьте слойки из фило с кокосом дольками свежей клубники и киви.