Remove the phyllo dough from the freezer in advance to soften it. Wash the eggs, separate the whites from the yolks. Chop the nuts using a rolling pin. Prepare your waffle iron and mixer.
Тесто фило заранее достаньте из морозилки, чтобы оно размягчилось. Вымойте яйца, отделите белки от желтков. Орехи измельчите при помощи скалки. Подготовьте вафельницу и миксер.
Make a cream. Mix egg whites, sugar, vanilla sugar and salt in a bowl. Beat with a mixer at medium speed until creamy.
Сделайте крем. Смешайте в миске белки, сахар, ванильный сахар и соль. Взбейте миксером на средней скорости до кремообразной формы.
Prepare the straws. Cut the phyllo dough into squares and brush with butter. Apply cream to stacked 2-3 squares, place 1 tbsp. l. nuts and wrap in a tube. Grease with oil and place in a preheated waffle iron. Bake the tubes for 1-2 minutes until golden brown.
Приготовьте трубочки. Тесто фило разрежьте на квадраты и смажьте сливочным маслом. Нанесите на сложенные стопкой 2-3 квадрата крем, выложите 1 ст. л. орехов и заверните в трубочку. Смажьте маслом и поместите в разогревшуюся вафельницу. Пеките трубочки 1-2 минуты до румяной корочки.
Serve the straws with honey and black coffee.
Подавайте трубочки с медом и с черным кофе.