Remove the phyllo dough from the freezer ahead of time to defrost. Wash the champignons and chop finely. Peel the onion and chop finely. Defrost the chicken fillet, wash and cut into small pieces. Wash the parsley, dry it and chop it finely.
Заранее достаньте тесто фило из морозилки, чтобы оно разморозилось. Шампиньоны помойте и мелко нарежьте. Репчатый лук очистите и мелко нарежьте. Куриное филе разморозьте, помойте и нарежьте мелкими кусочками. Петрушку помойте, просушите и мелко нарежьте.
Prepare the filling. Pour a little vegetable oil into a hot frying pan and fry the onions and mushrooms for 10-15 minutes. Add chicken fillet to them, salt and pepper. Cook for another 7-10 minutes. Add parsley there, stir and remove from heat.
Приготовьте начинку. На раскаленную сковороду налейте немного растительного масла и обжарьте лук с грибами в течение 10-15 минут. К ним добавьте куриное филе, посолите и поперчите. Готовьте еще минут 7-10. Туда же добавьте петрушку, перемешайте и снимите с огня.
Form the pies. Place three sheets of phyllo dough on top of each other and spread the top sheet with vegetable oil. Place 2-3 tbsp. l. filling onto the dough, wrap the sheets of dough one by one on different sides, covering the filling. Roll into a tube. Form the remaining pies in the same way.
Сформируйте пирожки. Три листа теста фило сложите друг на друга, верхний намажьте растительным маслом. Выложите 2-3 ст. л. начинки на тесто, заверните по очереди листы теста с разных сторон, накрывая начинку. Скрутите в трубочку. Сформируйте таким же образом остальные пирожки.
Prepare the pies. Fry the pies in a saucepan for 5-7 minutes in a large amount of oil until golden brown. Place the finished pies on napkins to remove excess oil.
Приготовьте пирожки. Обжарьте пирожки в сотейнике 5-7 минут в большом количестве масла до румяности. Готовые пирожки выложите на салфетки, чтобы избавиться от излишков масла.
You can serve filo pies with mushrooms with tomato or cheese sauce.
Подавать пирожки из фило с грибами можно с томатным или сырным соусом.