Peel the onion, wash it and cut it into small cubes. Peel the garlic and chili from husks and seeds, then chop. Thaw phyllo dough according to instructions. To serve, wash the cilantro and separate the leaves from the stem. Preheat the oven to 200 degrees.
Лук очистите, помойте и нарежьте мелкими кубиками. Чеснок и чили очистите от шелухи и семян, затем измельчите. Разморозьте тесто фило согласно инструкции. Кинзу для подачи помойте и отделите от стебля листочки. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Start preparing the filling. Place the frying pan over high heat. Pour in vegetable oil (1-2 tbsp) and fry the onion until transparent, about 2 minutes. Add chopped garlic and chili to the onion. Fry all ingredients for 1 minute.
Приступите к приготовлению начинки. Поставьте сковороду на сильный огонь. Влейте растительное масло (1-2 ст. л.) и обжарьте лук до прозрачности примерно 2 минуты. К луку добавьте измельченные чеснок и чили. Все ингредиенты обжаривайте 1 минуту.
Prepare the meat for the filling. Add minced meat to the pan and fry it for 5-7 minutes, stirring thoroughly. Add paprika, coriander, ginger, oregano, nutmeg and salt and pepper to taste. Stir thoroughly and fry until done, about 10-15 minutes.
Подготовьте мясо для начинки. Добавьте в сковороду фарш и обжаривайте его 5-7 минут, тщательно перемешивая. Всыпьте паприку, кориандр, имбирь, орегано, мускатный орех и соль, перец по вкусу. Тщательно размешайте и обжарьте до готовности около 10-15 минут.
Form into rolls for baking. Take two sheets of phyllo dough and place on a table lined with a kitchen towel. Carefully cut into two equal parts. Spread the cooled filling around the edge. Roll it up and twist it into a snail shape. Form snails from the remaining sheets of dough.
Сформируйте рулеты для выпечки. Возьмите два листа тесто фило, положите на стол, застеленный кухонным полотенцем. Осторожно разрежьте на две равные части. По краю разложите остывшую начинку. Сверните рулетом и скрутите его в виде улитки. Сформируйте улитки из остальных листов теста.
Prepare filo with beef. Cover a baking sheet with parchment, place the filled snails on it and generously brush them with melted butter. Place in the oven for about 30 minutes at 200 degrees. Bake until golden brown.
Приготовьте фило с говядиной. Противень застелите пергаментом, разложите на нем улитки из теста с начинкой и щедро смажьте их растопленным сливочным маслом. Поставьте в духовку примерно на 30 минут при температуре 200 градусов. Выпекайте до золотистого цвета.
After preparing the phyllo pastry pie, remove from the oven, let cool for about 10 minutes. Then cut into small pieces and garnish the dish with fresh cilantro when serving.
После приготовления пирог из теста фило достаньте из духовки, дайте остыть минут 10. Затем нарежьте на небольшие кусочки и украсьте при подаче блюдо свежей кинзой.