Boil the beef, wash the cabbage, onions, cherry tomatoes and walnuts.
Отварите говядину, помойте капусту, лук, помидоры черри и грецкие орехи.
Cut the boiled and cooled beef into arbitrary pieces.
Отваренную и охлажденную говядину нарежьте произвольными кусками.
Cut the onion into half rings.
Лук нарежьте полукольцами.
Shred the cabbage.
Нашинкуйте капусту.
Cut the tomatoes in half.
Помидоры разрежьте пополам.
Place all the chopped ingredients and mushrooms in a deep bowl, sprinkle chopped walnuts on top.
В глубокую миску выложите все нарезанные ингредиенты и грибы, сверху посыпьте нарубленным грецким орехом.
Add balsamic dressing, sumac, salt and pepper to taste and stir to combine.
Добавьте бальзамический соус, сумах, соль и перец по вкусу и перемешайте.
Serve the salad as a separate dish or in addition to the main dish, garnished with chopped dill.
Салат подавайте как самостоятельное блюдо или в дополнение к основному, украсив нарубленной зеленью укропа.