Wash cherry tomatoes, lettuce, greens, and dry with paper towels. Cut the cherry in half. Open a can of tuna and mash the fish. Cut the olives into rings. Thaw the finished phyllo dough. Boil the eggs hard, cool and peel. Separate the whites from the yolks, crumble the yolks. Melt the butter in the microwave. Set the oven to preheat at 180 degrees. Prepare the muffin tin.
Вымойте помидоры черри, салат, зелень, обсушите бумажными полотенцами. Черри разрежьте пополам. Откройте баночку с тунцом, разомните рыбу. Маслины нарежьте колечками. Разморозьте готовое тесто фило. Сварите яйца вкрутую, остудите и почистите. Отделите белки от желтков, желтки раскрошите. Растопите сливочное масло в микроволновой печи. Поставьте духовку разогреваться при температуре 180 градусов. Подготовьте форму для кексов.
Prepare the filling. Mix tuna, olives, yolks in one bowl. Add salt, pepper and mayonnaise. Mix the filling.
Подготовьте начинку. Тунца, маслины, желтки смешайте в одной миске. Добавьте соль, перец и майонез. Перемешайте начинку.
Prepare the phyllo dough. Grease each sheet of dough and fold in half, then grease and fold again until squares are formed. Grease the top again and place in the muffin tin.
Подготовьте тесто фило. Каждый лист теста смажьте маслом и сложите пополам, затем снова смажьте и сложите до получения квадратов. Еще раз смажьте сверху и выложите в форму для кексов.
Bake phyllo with tuna. Place the filling into each mold with dough. Top with cherry halves and olives. Bake for 25 minutes at 180 degrees. Then cool.
Запеките фило с тунцом. Выложите начинку в каждую формочку с тестом. Сверху украсьте половинками черри и маслинами. Запекайте 25 минут при температуре 180 градусов. Затем остудите.
Line a serving plate with lettuce leaves, arrange filo baskets with tuna, and decorate with fresh herbs.
Сервировочную тарелку застелите листьями салата, расставьте корзиночки из фило с тунцом, оформите свежей зеленью.